Турбота про ветеранів

На передодні  відзначення Дня ветерана, яке в Україні святкують 1 жовтня та керуючись рішенням виконавчого комітету Уманської міської ради від 24.11.2011 року № 493 «Про надання ветеранам війни і праці, інвалідам, дітям війни шефської допомоги, які її гостро потребують» начальник фінансового управління Уманської міської ради Петриченко Алла Василівна вручила мобільний телефон та стартовий пакет колишній працівниці відділу,  учасниці війни,  довгожительці  міста Умань  Грибоєдовій  Ніні Миколаївні.

З метою надання  пільговій категорії населення пільг на оплату житлово-комунальних послуг необхідне внесення мобільних номерів телефонів до карток пільговиків програмного комплексу ЄДАРП.

Переважна більшість пільгових категорій населення – це люди  похилого віку, які не мають мобільних телефонів та самостійно придбати не мають фінансової можливості.

Мобільний телефон необхідний кожній особі, яка має право на пільгу з оплати ЖКП, адже з 1 жовтня 2019 року надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг проводиться у грошовій формі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *