Літні мандрівки

День 10 червня 2019 року дітлахам з Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок» видався особливим, емоційно наповненим. Вони побували на екскурсії у Кочержинському Свято-Георгіївському жіночому монастирю, яку провели фахівці відділення інклюзивного соціально-реабілітаційного туризму Центру інтегрованих соціальних послуг міста Умані.

Чудова погода, море емоцій від почутого, відчутого і побаченого отримали діти. Ласкаво та привітно зустріла їх сестра Єлизавета, кожному подарувала дерев`яний хрестик на шию, навчила як правильно молитися, а пізніше провела та благословила на зворотну дорогу.

Отець Георгій здійснив обряд таїнства єлеопомазання чола, в якому призивається Божа благодать для зцілення як душевних, так і тілесних хвороб. Після цього самі відважні спустилися у підземну печерку, де багато років назад молилися монахи.

Пізніше поласували смачним какао, фруктовим киселем, солодкою піцою та домашньою бринзою. Неабиякі веселощі викликало обливання водичкою з джерела.

Всі набрали цілющої води, вмилися, побризкалися один на одного і з новими силами пішли на ферму. А там на них чекали корівки, телята, кози, козенята та котенята.

Корова Середа самим сміливим і допитливим навіть дозволила себе подоїти, тому парне молочко куштували всі. Додому поверталися втомлені, але щасливі і веселі.

Від імені Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок», відділення інклюзивного соціально-реабілітаційного туризму та від усіх діток, хочемо подякувати ТОВ «КРУЇЗ-АВТО» за безкоштовно наданий транспорт для перевезення та сподіваємося на подальшу співпрацю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *