Круглий стіл з нагоди Дня охорони праці

19 квітня  2019 року проведена науково-практична конференція з питань промислової безпеки в форматі „круглого столу“ з нагоди Всесвітнього дня охорони праці під гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці».

Невід’ємною складовою державної політики у сфері промислової безпеки та охорони праці є створення умов праці для людини за принципом пріоритетності її життя та здоров’я.

В конференції взяли участь директор Департаменту соціального захисту населення Черкаської облдержадміністрації Руслан Чикало начальник управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Галина Кучер, головний державний інспектор з питань праці Управління Держпраці у Черкаській області Микола Горошко, начальник Уманського міськрайонного управління головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Лариса Качанова, начальник Уманського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області Тамара Дідух та представники підприємств міста. Учасники конференції обговорили проблемні питання з охорони праці як в державі так і в місті Умань.

Одним із суспільно значущих проектів, спрямованих на популяризацію серед молодого покоління культури безпеки праці, є щорічний міський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей». У 2019 році в місті Умань у конкурсі взяли участь близько 50 дітей, які разом з батьками і вчителями були залучені до процесу формування відповідального ставлення до безпеки праці.  На конференції відбулося нагородження переможців конкурсу:

1 місце:

– Антонюк Вікторія – учениця 8 класу Уманської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів №11 ім. М. Бажана;

2 місце:

– Скомаровський Сергій – учень 4 класу Уманського навчально – виховного комплексу «Загальноосвітня  школа І-ІІІ ступенів №10 – медична гімназія»;

– Ясінська Анастасія – учениця 9  класу Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 ім. В.І.Чуйкова;

3 місце:

– Раушенбах Аделіна – учениця 3 класу навчально – виховного комплексу «Уманська міська гімназія – школа естетичного виховання»;

– Балаш Єлизавета – учениця 3  класу Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *