Видача направлень в Реабілітаційний комплекс для людей з особливими потребами

02 квітня 2019 року проведено чергову видачу направлень в Реабілітаційний комплекс для людей з особливими потребами. Начальник управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Галина Кучер видала направлення пенсіонерам, ветерана праці, особам з інвалідністю, терміном на 10 днів для проходження соціально-реабілітаційних послуг, що включає процедури фізіотерапевтичного відділення: парафіно-озокерітові аплікації, послуги ліжка Нуга-Бест; ультразвукові інгаляції; УФО; біотрон, дарсонвалізація, ампліпульс-терапія; ДДТ (діодинамічні токи), УВЧ; електрофорез, фітотерапія, аромотерапія, бодіфлекс, кінетотерапія, апаратна розробка суглобів, велотренажер, бігова доріжка, дошка Євмінова, ручний масаж , мануальна терапія, ультразвукова терапія, ігрова терапія, а також консультації психіатра, травматолога-ортопеда, фізіотерапевта, стоматолога, невролога.

Крім того, для присутніх проведено інструктаж з техніки безпеки життєдіяльності при проходженні реабілітаційних послуг в Реабілітаційному комплексі для людей з особливими потребами, надані роз’яснення про перерахунки пенсій з першого березня поточного року, одноразову доплату тим пенсіонерам, які мають повний страховий стаж та умови порядку призначення пенсії, наголосивши на офіційному працевлаштуванні для набуття необхідного стажу. Також було повідомлено про зміну механізму виплати з березня 2019 року житлових субсидій для домогосподарств, яким субсидія призначена до 31 грудня 2018 року.

Соціально-реабілітаційні послуги в Реабілітаційному комплексі для людей з особливими потребами надаються за направленнями управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради.

За довідками звертатися в каб. № 6, управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, вул. Садова, 9/5, тел.: 34565, 0677608574.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *