Засідання круглого столу попередження ситуацій пов’язаних з торгівлею людьми та надання допомоги особам в складних життєвих обставинах в м. Умань

26 березня 2019 року відбулось засідання круглого столу щодо налагодження взаємодії та напрацювання алгоритму з питань соціального спрямування, а саме в напрямку попередження ситуацій пов’язаних з торгівлею людьми та надання допомоги особам в складних життєвих обставинах в місті Умань.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер наголосила, що з метою запобігання торгівлі людьми, захисту прав осіб, які постраждали від торгівлі людьми, та надання їм допомоги в місті Умань діє соціальна Програма протидії торгівлі людьми на період  2015 – 2020 роки.

Відповідно до затверджених в програмі заходів в управлінні праці та соціального захисту населення Уманської міської ради проводяться засідання, наради, «круглі столи» щодо протидії торгівлі людьми.

Фахівці із соціальної роботи Центру інтегрованих соціальних послуг міста Умані постійно проводять цілеспрямовану інформаційно-просвітницьку роботу серед  дітей, молоді та вразливих  категорій сімей щодо профілактики торгівлі людьми, здійснюють анонімні соціологічні анкетування з метою визначення рівня обізнаності різних груп населення з питань торгівлі людьми, розповсюджують соціальну рекламу, буклети, плакати  даної тематики, проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед дітей та учнівської молоді.

Менеджер БО  «Від серця до серця» Марина Стадник ознайомила присутніх з налагодженням взаємодії та напрацювання алгоритму з питань соціального спрямування, а саме в напрямку попередження ситуацій пов’язаних з торгівлею людьми та надання допомоги особам в складних життєвих обставинах.

На завершення відбулось обговорення актуальних питань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *