Планівка соціальних служб міста

26 березня 2019 року відбулась планівка керівників соціальних служб міста, де  очільники установ звітувались про результати роботи та розробляли пропозиції до плану роботи.

У засіданні взяли участь: начальник Уманського відділу обслуговування громадян управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України Анатолій Кузнець, начальник Уманського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Черкаській області Дідух Тамара, начальник Уманського центру зайнятості Степан Фащевський, голова ветеранської організації міста Олександр Безсмертний та голова міської організації ВГООІ « Союз Чорнобиль України» Юрій Березовський.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер проінформувала присутніх про стан виплати монетизації субсидій в місті та про організацію роботи по виплаті грошової допомоги до  5 травня. Олександр Безсмертний повідомив що ветерани війни ознайомлені з сумами виплат, які вони отримають на свої пенсійні рахунки.

Анатолій Кузнець доповів про зміни у законодавстві стосовно пенсійного забезпечення.

Дідух Тамара прозвітувала про роботу Фонду та зосередила свою увагу на  страхових виплатах внаслідок нещасних випадків на виробництві.

Березовський Юрій повідомив про підготовку ГО «Союз Чорнобиль України» до проведення заходів, приурочених 33 роковинам Чорнобильської катастрофи.

На завершення відбулось обговорення актуальних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *