Конкурсний відбір проектних пропозицій молодіжних суспільно-корисних ініціатив розпочато

З метою підтримки громадської активності молоді, створення банку молодіжних суспільно-корисних ініціатив управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації розпочинає конкурсний відбір проектних пропозицій від громадських організацій, ініціативних груп та благодійних фондів для включення їх до календарного плану управління на 2019 рік та подальшої фінансової підтримки протягом року.

Відбір пропозицій відбуватиметься за такими пріоритетами діяльності управління:

1. Формування патріотичної свідомості молоді; популяризація української культури і народних традицій; усвідомлення національної своєрідності.

2.  Пропаганда та формування здорового способу життя, свідомого ставлення молоді до збереження здоров'я, боротьби зі шкідливими звичками.

3.  Формування бережливого ставлення до навколишнього природного середовища та екосвідомості.

4.  Інформаційно-просвітницькі заходи з питань профілактики торгівлі людьми.

5.  Інформаційно-просвітницькі заходи з питань гендерної рівності та протидії домашньому насильству.

6. Підтримка сімей та пропаганда сімейних цінностей.

7. Розвиток та підтримка молодіжного лідерства та компетенцій молодих людей для реалізації молодіжної політики в області.

8. Організація фотовиставок на тему «Світ очима молоді».

Додаткові критерії оцінювання проектних пропозицій:

– реалізація проектів в районах області;

– результативність;

– залучення молоді на етапах підготовки та реалізації проекту (в тому числі молоді з числа внутрішньо переміщених осіб).

– мінімум 75% учасників запланованого заходу повинні бути розподілені в рівномірній пропорції представники районів області, згідно списку учасників.

Термін подання пропозицій: з 5 грудня 2018 року до 5 січня 2019 року. Інформацію щодо пакету документів для заповнення можна дізнатися за телефоном 4 00 53.

Пропозиції подаються у паперовому та електронному варіанті до управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації за адресою: 18000, м. Черкаси, вул. Пастерівська, 102, 2-й поверх, каб. 206 та на електронну адресу molod.oblast@gmail.com у трьох примірниках.

Проекти пропозицій подаються з ретельним обґрунтуванням кошторису витрат. Проекти всеукраїнського рівня розглядатися не будуть.

Контактний номер телефону: (0472) 63 85 59.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *