Засідання робочої групи із запровадження ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді»

10 вересня 2018 року відбулось чергове засідання робочої групи із запровадження ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді» за участі програмних менеджерів проекту «Громада, дружня до дітей та молоді» Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) Олени Нижник та Марини Хромик, Голови «Міжнародної Асоціації «Євростратегія» Леоніда Ігнатьєва, координатора «Міжнародної Асоціації «Євростратегія» з боку імплементуючого партнера Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) Світлани Рогової, менеджера «Міжнародної Асоціації «Євростратегія» Олександра Гловацького.

Заступник голови робочої групи, начальник управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Галина Кучер привітала гостей та подякувала Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) та «Міжнародній Асоціації «Євростратегія» за надану підтримку під час оцінки ситуації із правами дітей та молоді в місті Умані та за запрошення на тренінг першої групи муніципалітетів учасників Ініціативи, який відбувся 9-10 серпня в м. Київ.

Наразі ведеться активна робота з підготовки проекту Плану дій із запровадження ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді».

Представники Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та «Міжнародної Асоціацієї «Євростратегія» разом з учасниками робочої групи обговорили проект Плану дій із запровадження ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді», надали слушні рекомендації щодо розробки індикаторів, визначення припущень та джерел фінансування Плану дій, а також поради  щодо участі дітей та молоді в підготовці Плану дій та реалізації ініціативи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *