Делегація м. Умань – активні учасники Всеукраїнських семінарів, які проводяться за підтримки Мінсоцполітики і Фонду соціального захисту інвалідів

З 6 по 10 вересня 2018 року делегація лідерів громадських організацій осіб з інвалідністю з м. Умань на запрошення ГО ВООІ "Гармонія" взяли участь у Всеукраїнських семінарах «Соціальна адаптація осіб з інвалідністю, набутою внаслідок психічних розладів» та "Підвищення рівня кваліфікації керівників, спеціалістів та членів організації – «Школа лідерів», що пройшли за підтримки Міністерства соціальної політики та Фонду соціального захисту інвалідів.

В заходах взяли участь лідери громадського руху осіб з інвалідністю з 13 областей України.

На семінарах фахівці обговорили чинне законодавство України щодо соціальної адаптації осіб з інвалідністю, набутою внаслідок психічних розладів, а також проведено ряд занять по спеціальній програмі підвищення кваліфікації керівників та спеціалістів громадських організацій осіб з інвалідністю, набутою внаслідок психічних розладів.

За підсумками проведення заходів фахівцями, регіональними представниками громадських організацій осіб з інвалідністю напрацьовано та обговорено ряд пропозицій щодо покращення соціального захисту людей з інвалідністю, набутою внаслідок психічних розладів, які будуть направлені в вищі органи влади для внесення змін до чинного законодавства.

У вільний від занять час люди з інвалідністю, які представляють регіональні відокремлені підрозділи ВООІ «Гармонія», мали змогу помилуватись південним сонцем та оздоровитись морським повітрям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *