Вшанування довгожителів міста

1 вересня 2018 року свій 95-й день народження відзначила сумлінна та відповідальна трудівниця, поважана та шанована жінка, уманчанка Бойко Єлизавета Андріївна.

Єлизавета Андріївна народилася у далекому 1923 році, ветеран Другої світової війни, працювала адвокатом та педагогом в кооперативному коледжі.

Чоловік – Бойко Володимир Семенович працював суддею у міському суді та в 1959 – 1960 роки очолював Уманський відділ соціального забезпечення( управління праці та соціального захисту населення).

Єлизавета Андріївна наразі вдова, має трьох дітей, п’ятеро онуків, вісім правнуків і дочекалася двох праправнуків.

Секрет довголіття Єлизавета Андріївни – у доброті і людяності. Всього за кілька хвилин спілкування з ювіляркою і її рідними можна зрозуміти, це він і об’єднує цю дружню родину, а ще найголовніші загальнолюдські цінності – людяність, вдячність, вміння співпереживати і поважати ближнього. Єлизавета Андріївна, проживши життя довжиною в сторіччя, зуміла зберегти оптимізм, веселу вдачу та добре серце. Рецепту довголіття жінка не знає, лише наголошує, що важливо бути доброю людиною, а Бог сам знає, кому і скільки треба прожити.

За дорученням міського голови Олександра Цебрія начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер привітала ювілярку, вручила матеріальну допомогу, побажала їй міцного здоров’я, родинного затишку, шани, радості й турботи від рідних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *