85 літній ювілей

12 серпня 2018 року святкував свій 85-річний ювілей Грабек Август Адамович, дитина війни, ветеран праці, який вніс особистий вклад в розвиток міста, займався благодійною діяльністю.

Народився Август Адамович 12.08.1933 року в м. Умань. Загальний трудовой стаж становить понад 64 роки.

Будучи 15 річним юнаком у повоєнні роки навчався у ремісничому училищі. Свою трудову діяльність розпочав столяром на Уманському міськпромкомбінаті. З 1952 по 1956 роки служив в армії, з 1956 року по 1967 рік працював на Красноводському нафтопереробному заводі теслею, потім майстром ремонтно-будівельного цеху.

По приїзду в рідне місто Умань з травня 1967 року працює в Уманському тресті столових майстром, потім в тресті дорожніх ресторанів – будмайстром комбінату громадського харчування, завскладом їдальні та завідуючим складом комбінату дорожніх ресторанів.

З 1973 по 1981 рік – заправник, оператор автозаправної станції Уманської нафтобази. Далі продовжує працювати в об’єднанні підприємств громадського харчування, з 1982 – майстер Уманського експериментального консервного заводу, начальник відділу постачання.

З 1983 року працює в управлінні громадського харчування комірником, старшим комірником, з грудня 1984 року переведений до управління торгівлі Уманського міськвиконкому, де працює інспектором, далі директором гастроному №8.

З 1990-2017 роки – директор гастроному №1, директор ТОВ «Центральний гастроном».

Війна зустріла його коли він був малолітнім 9-ти річним хлопчиком, голодом, холодом, післявоєнною розрухою. Мабуть переживши всі тяготи війни в дитинстві він став людиною щирої душі, завжди готовий допомогти нужденному.

Протягом багатьох років переймаючись проблемами інших, як своїми власними, надавав благодійну допомогу закладам соціального захисту, людям, які зверталися до нього за допомогою, брав участь у міських заходах благодійної діяльності.

Щиро вітаємо Вас, Август Адамович, з ювілеєм! Бажаємо міцного здоров’я, бадьорості, щастя й добра. Хай сила духу, енергія, натхнення і оптимізм завжди будуть з Вами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *