Місто Умань гостинно приймає вихованців дитячого будинку з м. Покровськ Донецької області

З 15 по 17 серпня м. Умань відвідують вихованці дитячого будинку БО «Центр допомоги дітям «Отчий дім» м. Покровськ  Донецької області  в кількості 30 осіб, з числа дітей–сиріт, які зазнали всі тяготи війни, залишилися без батьків і родичів. З нагоди приїзду заплановано екскурсії по місту, до Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАН України, до Буцького каньйону, смт. Буки, Маньківського району. 

Поїздку дітей організовано командиром ОТГ «Воля», координатором ГО «Всеукраїнська організація «Самооборона Майдану»  Малишевим Євгеном Вікторовичем, за сприяння міської влади та надання спонсорської допомоги депутатом Уманської міської ради Колесником О.М. , який виділив автобус для трансферу  дітей із залізничного вокзалу м. Київ та перевезенню по місту.

За дорученням міського голови Цебрія О.В. дітей зустрічала начальник  управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Кучер Г.М, яка вручила їм  на пам'ять книги про місто Умань і дендропарк «Софіївка» та солодкі подарунки –печиво.

Вдячні директору Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАН України Косенку І.С. за розуміння, підтримку дітей з прифронтової зони, можливість ознайомити їх з мальовничими краєвидами дендропарку та покатати човном по підземній річці Ахеронт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *