Свято для дітей пільгових категорій з нагоди Дня сім’ї

Сім’я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу.

З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона – джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Благополуччя сім’ї та родини –  мірило розвитку і прогресу країни.

15 травня 2018 року в Уманському міському Центрі соціальних послуг відбулось свято для дітей пільгових категорій з нагоди Дня сім’ї.

За дорученням міського голови Олександра Цебрія заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Світлана Мельник привітала всіх присутніх зі святом та побажала щастя, добра та миру.

Фахівці соціальної робити управління праці та соціального захисту населення провели конкурси та розваги для дітей, а фахівці відділу соціально-інклюзивного туризму провели майстер-клас по виготовленню оберегу-домовичка.

В теплій затишній атмосфері всі присутні смакували запашним чаєм з солодощами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *