Дотримання трудового законодавства на контролі

25 квітня 2018 року під головуванням заступника міського голови Юлії Малішевської за участю представників структурних підрозділів Уманської міської ради, профспілок, служби зайнятості, Уманської ОДПІ ГУ ДФС у Черкаській області відбулося спільне засідання міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати та робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

На засідання запрошувались роботодавці окремих підприємств міста та фізичні особи-підприємці де середня зарплата є меншою встановленого законодавством рівня.

Зокрема, розглядали оплату праці у ТОВ "Комплект", ПП "Соч", ПП "ТД"Іскра", ТОВ "Деревобуд-Умань", ПП "СК-БУД", ФОП: Дога Антоніна Дмитрівна, Кочубей Дмитро Миколайович, Кравець Артур Валерійович.

Увагу присутніх на засіданні було акцентовано також на проведенні в місті інформаційно-роз’яснювальної роботи серед роботодавців щодо дотримання ними вимог чинного законодавства в частині підвищення рівня оплати праці, дотримання норм мінімальної заробітної плати та легалізації зайнятості населення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *