День іменинника

Люди, народжені в березні, отримали в дар феноменальну інтуїцію, вони сприймають життя швидше через почуття та відчуття, ніж через логіку.

Березневі люди дуже сприйнятливі та креативні люди з багатьма талантами.

02 квітня 2018 року традиційно керівництво управління праці та соціального захисту населення привітали працівників, які народились в березні, з днем народження та вручили символічні подарунки.

За багаторічну сумлінну працю, особистий вагомий внесок у розвиток соціального захисту населення та з нагоди ювілею інспектору кадрів Центру соціальних послуг Антоніні Копил за дорученням директора Департаменту соціального захисту населення Черкаської обласної державної адміністрації Руслана Чикала начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер вручила спільну Почесну грамоту Департаменту соціального захисту Черкаської обласної державної адміністрації та Черкаської обласної профспілки працівників соціальної сфери України.

Головною інтригою для іменинників було печиво побажань, що підготували для них вихованці Центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Пролісок».

Всі іменинники з задоволенням слухали слова привітання, побажання добра, щастя, здоров’я та сімейного затишку від керівництва управління та смакували запашним чаєм з солодощами від профспілкового комітету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *