Вже й 100 – річний ювілей на порозі…

Поважний вік – не привід для прикрощів. Цю давню істину часто доводять люди, які перейшли 100 – річний віковий рубіж. Сповнені оптимізму, душевної радості, глибокого спокою, вони продовжують подавати приклад мудрих, виважених вчинків, дій, а подекуди неабиякої рухливості та працьовитості. Що є джерелом такого буття – ні для кого не секрет: нікому не бажати зла, не мати заздрощів до людей, вдовольнятись малим, бути привітним до всіх і більше посміхатись. Дуже приємно, що в нашому місті є такі люди.

23 березня 2018 року свій славний 100 – річний ювілей відзначила сумлінна та відповідальна трудівниця, поважна та шанована жінка, уманчанка Полторак Лідія Кирилівна.

До виходу на пенсію працювала лаборантом в науково – дослідному інституті м. Москва.

Віра Кирилівна має одну дитину, двох онуків, двох правнуків.

Міська влада постійно опікується та шанує довгожителів. З міського бюджету відповідно до міської програми соціальної допомоги «Турбота» надаються додаткові пільги на житлово-комунальні послуги, послуги зв’язку та радіо. Згідно з чинним законодавством 100 – річним громадянам з державного бюджету виплачується надбавка до пенсії.

За дорученням міського голови Олександра Цебрія начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер привітала ювілярку, вручила матеріальну допомогу, побажавши  міцного здоров’я, родинного затишку, шани, радості й турботи від рідних.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *