Зустріч зі студентами факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини щодо проходження практики в управлінні праці та соціального захисту населення

20 лютого 2018 року в управління праці та соціального захисту населення  завітали студенти факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини.

Заключено Угоду про спільну діяльність між Уманським державним педагогічним університетом ім. Павла Тичини та управлінням праці та соціального захисту населення Уманської міської ради.

Вже не перший рік факультет співпрацює з управлінням та відправляє своїх студентів на педагогічну практику для того, щоб ознайомити їх з особливостями робити з надання соціальних послуг громаді м. Умань.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер ознайомила студентів зі структурою управління та основними напрямками роботи галузі, спектром соціальних послуг, новинками в законодавстві.

Галина Михайлівна зазначила, що створення мережі установ соціального захисту базується на європейських підходах, зокрема литовському та французькому досвіді, який особисто вивчала. Основним завданням управління є забезпечення реалізації державної соціальної політики у сфері соціального захисту населення міста Умані.

Зі слів студентів,  зустріч  виявилась дуже корисною і продуктивною. Гості подякували Галині Михайлівні за організовану зустріч та теплий прийом з надією на подальшу співпрацю та впровадження нових технологій в розбудову соціальної політики міста та країни.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *