Прийом громадян спеціалістами протезно-ортопедичного цеху м. Хмельницький

20 лютого 2018 року спеціалісти протезно-ортопедичного цеху м. Хмельницький провели прийом громадян міста Умань, під час якого було оформлено замовлення на виготовлення протезно-ортопедичних виробів під індивідуальне замовлення для 24 громадян.

В 2017 році управління праці соціального захисту населення Уманської міської ради видало направлення 353 особам на 1351 протезно-ортопедичний виріб та 133 особам направлення 202 на технічні засоби реабілітації.

Станом на 20.02.2018 року спеціалісти управління праці та соціального захисту населення забезпечили засобами реабілітації 29 осіб з інвалідністю та 21 особі видали направлення на забезпечення 85 протезно-ортопедичними виробами.

Якщо за висновками лікарів ви потребуєте забезпечення технічними засобами реабілітації чи протезно-ортопедичними виробами, звертайтесь в управління праці та соціального захисту населення, ( вул. Садова, 9), кабінет № 6 або за телефоном 34565, де спеціалісти відділу по роботі з людьми з інвалідністю нададуть консультативну допомогу по забезпеченню необхідними засобами реабілітації.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *