Старовинними вуличками рідного міста

23 листопада 2017 року члени ансамблю «Калинонька» та відвідувачі Реабілітаційного комплексу для людей з особливими потребами мали змогу побувати на екскурсії «Старовинними вуличками рідного міста», яку провели працівники відділення інклюзивного соціально-реабілітаційного туризму.

Учасники екскурсії дізнались багато нового про наше місто, про його історичне минуле, про нелегкі часи заснування, становлення та відродження, цікаві історії, пов’язані з старовинними будинками, алеями, парками, побували на могилі цадика Нахмана.

Задоволені, вони висловили побажання частіше зустрічатись, щоб цікаво та пізнавально проводити свій час. Працівники відділення, йдучи назустріч побажанням людей літнього віку, щотижнево проводитимуть екскурсії містом Умань та до Кочержинського Свято-Георгіївського жіночого монастиря.

Усі, хто бажає відвідати святі православні місця нашого краю, зможуть отримати послуги з організації поїздки, звернувшись до працівників відділення інклюзивного туризму, що по вул. Республіканській,1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *