Формування інтегрованої системи соціальних послуг в умовах децентралізації

22-23 листопада 2017 року в місті Миргород під головуванням заступника Міністра соціальної політики Олександри Чуркіної відбулась семінар-нарада на тему: «Формування інтегрованої системи соціальних послуг в умовах децентралізації: сучасна практика та перспективи».

Захід організований Міністерством соціальної політики за підтримки дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ для представників шести областей – Полтавської, Кіровоградської, Черкаської, Сумської, Харківської та Хмельницької.

Від міста Умань мала честь бути присутньою начальник управління праці та соціального захисту населення  Уманської міської ради Галина Кучер.

Упродовж двох днів учасниками  активно розглядались питання щодо адміністрування надання послуг з соціальної підтримки та організації «фронт-офісів» для прийому мешканців громади і надання послуг центрами зайнятості й Пенсійним фондом. Йшлося також про контроль за дотриманням законодавства про працю та зайнятість, організацію надання соціальних послуг, забезпечення захисту прав дітей, розвиток молодіжної політики, соціальну підтримку осіб з інвалідністю.

Особливу зацікавленість та жваву дискусію слухачів семінару викликали виступи керівників структурних підрозділів Міністерства соціальної політики, Міністерства молоді та спорту, фахівців Держпраці, Державної служби зайнятості, експертів ЮНІСЕФ, ПРООН, Світового банку та інших міжнародних організацій, які презентували керівникам ОТГ свої рекомендації з обговорюваних питань.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *