Засідання ради директорів районих, міських центрів соціальнох служб для сім’ї, дітей та молоді, закладів соціального спрямування

22 червня 2017 року в м. Черкаси відбулось засідання ради директорів районих, міських центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, закладів соціального спрямування.

Від м.Умань мала честь бути присутньою заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Світлана Мельник.

Зі вступним словом виступив директор обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Санжарівець Богдан Михайлович.

Про стан запровадження послуги патронатного виховання в систему захисту дітей та підтримки сімей з дітьми доповіла заступник директора обласного центру соціальних служб для сім’ї ,дітей та молоді Дмитренко Ірина Давидівна.

Про організацію кадрового діловодства в центрах соціальних служб для дітей сім’ї та молоді, закладах соціального спрямування розповіла провідний фахівець із соціальної роботи обласного центру соціальних служб для дітей сім’ї та молоді Савченко Ольга Михайлівна.

Про вивчення досвіду організації соціальної роботи з сім’ями, з дітьми та молоддю в м. Фірзен (Німеччина) донесла директор Канівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Яворська Валентина Євгенівна.

Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради було нагороджено грамотою за впровадження послуги патронатного виховання в Черкаській області та з нагоди Дня Конституції України.

На завершення відбулося обговорення актуальних питань.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *