Вітання медичних працівників Центру соціальних послуг управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради

У третю неділю червня своє професійне свято відзначають медичні працівники України.

Праця медиків є однією із найбільш благородних та жертовних. Їх недаремно називають хранителями життя, адже вони першими приходять на допомогу у найскрутніші хвилини і допомагають боротися за найцінніший скарб – здоров’я та життя.

У наш час чимало українських медиків змушені проявляти не тільки гуманізм, але ще й стійку мужність та патріотизм. Сотні відданих своєму фаху лікарів сьогодні працюють у зоні бойових дій, де рятують поранених військових, надають допомогу місцевим мешканцям, волонтерам і всім, кому не байдужа наша земля. Героїчно виконуючи клятву Гіппократа, наші медики ризикують власним життям і нехтують особистим спокоєм.

15 червня 2017 року в управлінні праці та соціального захисту населення найкращі слова вітання адресували медичним працівникам, які працюють в структурних підрозділах Центру соціальних послуг, надаючи реабілітаційні та медичні послуги уманчанам різних категорій.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер подякувала працівникам за віддану службу людям, щоденну благородну справу та за їх добрі серця. Керівник побажала міцного здоров’я, незмінного щастя, достатку і мирного неба над головою.

Всі медичні працівники з задоволенням слухали слова привітання від керівництва управління та пригощались фруктами від профспілкового комітету.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *