Засідання організаційного комітету з підготовки і проведення міської благодійної акції «Серце до серця»

В Україні у січні 2006 року був створений Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця», засновники якого поставили перед собою мету – порятунок життя і здоров’я дітей та повернення довіри громадськості до благодійних організацій шляхом провадження діяльності за принципами прозорості, простоти, всестороннього контролю і публічного звітування.

12 років поспіль Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» проводить благодійні акції з метою забезпечення дитячих лікарень якісним медичним обладнанням. В цьому році дана акція має на меті збір коштів для дітей з вадами зору.

30 березня 2017 року в управлінні праці та соціального захисту населення відбулася зустріч з головами студентських волонтерських загонів, які беруть участь у підготовці та проведенні міської благодійної акції « Серце до серця».

Зі вступним словом виступила заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Мельник Світлана Миколаївна, яка розповіла  студентству всю важливість цієї акції та наголосила, що на зібрані під час зазначеної акції кошти відповідно договору Фонд придбає медичне обладнання та безкоштовно передасть його у користування в дитячу лікарню м. Умань для діагностики і лікування хворих дітей.

Разом з волонтерами обговоили план проведення акції та намітили конкретні кроки роботи.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *