Практичне ознайомлення зі структурними підрозділами управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради членами Асоціації міст України

24 лютого 2017 року члени Секції «Асоціації Міст України» з питань соціального захисту населення продовжили роботу практичним вивченням досвіду роботи управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради.

Розпочали з відвідування Центру реабілітації дітей з інвалідністю «Пролісок». З вступним словом виступила начальник управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Галина Кучер. Вона розповіла про роботу з дітьми з особливими потребами, плани на майбутнє та показала досягнення Центру. Всі гості були здивовані великими масштабами проробленої роботи Центру та виявили бажання втілити дані ідеї в своїх регіонах.

Гості відвідали Реабілітаційний комплекс для людей з особливими потребами по вул. Комарова 7б, який вразив поставленою роботою по наданню реабілітаційних послуг по типу санаторних та найновішим сучасним обладнанням.

Бажаючі мали змогу ознайомитись з роботою Комплексу надання соціальних послуг бездомним, звільненим та особам з залежностями, який  є єдиною соціальною установою в Черкаській області, де надаються соціальні послуги вищезгаданій категорії громадян.

Учасники заходу також відвідали управління праці та соціального захисту населення, де ознайомились з документаційною базою, побачили практичне втілення процесу обслуговування населення та отримали консультації фахівців по напрямках.

На завершення всіх бажаючі провели час в мальовничій перлині Умані-дендропарку «Софіївка».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *