Засідання тимчасової комісії виконкому міської ради з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

21 грудня 2016 року відбулось чергове засідання тимчасової комісії виконкому міської ради з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, яке вела начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер.

Комісією розглянуто питання погашення заборгованості із виплати заробітної плати, зі сплати єдиного соціального внеску, заборгованості з фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій на підприємствах м. Умань.

За даними Головного управління статистики в Черкаській обл. станом на 01.12.2016 заборгованість з виплати заробітної плати по місту порівняно з попереднім місяцем зменшилась на 188,7 тис.грн. або на 28,3 % та становила 478,4 тис. грн. (філія "Уманська ДЕД" ДП "Черкасиоблавтодор" – 147,0 тис. грн., філія "Уманський райавтодор" ДП "Черкасиоблавтодор" – 70,4 тис. грн., ДП "Рубін" – 261,0 тис. грн).

За оперативними даними станом на 20.12.2016 заборгованість по місту зменшилась на 408,0 тис.грн. (повністю виплатили заробітну плату працівникам філії "Уманська ДЕД" та ДП "Рубін"). Борг по місту залишився у філії "Уманський райавтодор" в сумі 70,4 тис.грн..

За підсумками роботи комісії надано ряд оперативних доручень та прийняті рішення, спрямовані на удосконалення роботи з погашення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску, заборгованості з фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій на підприємствах м. Умань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *