«Софіївські» вечорниці

Центр роботи з жінками «Софія», що вже багато років працює з жіночим громадським активом міста, традиційно присвячує кожну зустріч важливій події або пам’ятній даті. В грудні жінки зустрілися на вечорниці, аби обговорити плани роботи на наступний 2017 рік, поділитися своїм баченням ролі жіноцтва в розвитку громадянського суспільства міста та підвести підсумки року 2016.

Голова правління Центру «Софія», натхненниця і організатор багатьох добрих справ, начальник управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Галина Кучер щиро подякувала присутнім за небайдужість і активну життєву позицію, реальні справи, що дозволили покращити якість життя інших людей.

Депутат Уманської міської ради, лікар Ірина Омелянчук поінформувала про хід медичної реформи в нашому місті та перспективи охорони здоров’я для уманчан.

Почесні гості Центру «Софія» Валентина Козицька і Тетяна Подзерей побажали жінкам завжди бути активними і знаходити час та можливість для громадської діяльності і служінню громаді.

Щирі слова вітання прозвучали на адресу співробітниць управління праці та соціального захисту населення, які мають ім’я Катерина. Своїми ідеями, думками та перспективами поділилися всі учасниці зустрічі, а солодкі традиційні пригощання і музичні вітання від вихованців школи мистецтв зробили свято яскравим і по-домашньому затишним. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *