Золоті руки

В Умані створено всі умови для гармонійного розвитку і самовдосконалення людей з інвалідністю. Кожен бажаючий може займатися улюбленою справою в реабілітаційних центрах, тематичних гуртках, під час зустрічей та проводячи з користю дозвілля. Більшість жінок з різними видами інвалідності займаються рукоділлям і досягають у цьому вершин майстерності. Виставки майстрів ужиткового мистецтва є окрасою всіх заходів, які проводить управління праці та соціального населення Уманської міської ради, а координатором експозицій є голова ГО інвалідів «Довіра» Лідія Волошина.

З Нагоди Дня людей з інвалідністю також було проведено виставку виробів народних майстринь, і вона викликала захоплення у всіх учасників зустрічі клубу «Надвечір’я».

Автори кращих робіт, за рішенням журі отримали нагороди, а начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер, шанувальниця народного мистецтва запропонувала провести в Умані ярмарок  виробів ручної роботи та речей, які були у вжитку, але можуть згодитися іншим. Члени клубу «Надвечір’я» гаряче підтримали цю пропозицію і вже почали готуватися до нового цікавого заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *