З 1 ЛИСТОПАДА ТЕПЛОВИКИ ЗОБОВ’ЯЗАНІ ОФОРМЛЯТИ ЗАЯВИ НА «РОЗСТРОЧКУ» ОПЛАТИ ЗА ЦЕНТРАЛІЗОВАНЕ ОПАЛЕННЯ

З 1 листопада 2016 року всі теплопостачальні підприємства зобов’язані оформляти письмові заяви громадян, які хочуть скористатися наданою Урядом можливістю сплачувати рахунки за централізоване опалення рівними частинами протягом року.

Постанова Кабінету Міністрів України. № 744 «Про зменшення фінансового навантаження на споживачів щодо оплати послуги з централізованого опалення шляхом створення умов для отримання розстрочки на оплату послуги з централізованого опалення» набрала чинності 1 листопада 2016 року. З цього моменту всі теплопостачальні підприємства зобов’язані оформляти відповідні заяви громадян, не вимагаючи жодних інших додаткових документів. Відмови надати людям так звану «комунальну розстрочку» на опалення сприйматимуться як недотримання рішення Уряду.

Для того, щоб скористатися наданою Урядом можливістю платити 50% вартості опалення взимку, решту 50% – влітку, необхідно всього-на-всього подати письмову заяву до свого постачальника послуги. І теплопостачальне підприємство зобов’язане прийняти заяву та, починаючи з дати її подання, щомісяця протягом  року виставляти половину вартості рахунку за опалення без жодних комісій і передоплат.

Джерело: Teplo.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *