Нові горизонти міжнародної співпраці

Детально прозвітували міському голові Олександру Цебрію про участь  офіційної делегації міста Умані в заходах до Дня міста Гнєзно та  1050-річчя хрещення Польщі  члени міського товариства дружби  з зарубіжними країнами.

          З 29 липня по 1 серпня 2016 року наше поріднене місто Гнєзно (перша історична столиця Польщі) відзначало пам’ятні історичні дати та провело  міжнародний фестиваль  «King Crowning». 

          В перемовинах і урочистостях взяли участь Галина Кучер (начальник управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, голова товариства дружби з закордонними країнами), Ольга Радченко (заступник міського голови), Людмила Філатова (начальник бухгалтерської служби виконавчого  комітету Уманської міської ради), приватні підприємці Микола Мельник і Олександр Ковальчук.

Уманська делегація разом з представниками  міст Естергом (Угорщина) , Шпайєр (Німеччина), Радвілішкіс (Литва), Кошалін (Polska), Шпротава (Польща) взяла участь в святкових заходах та фестивальній ході.

       Також було проведено ряд ділових перемовин, зокрема, про активну дольову участь  міст-побратимів в розвитку туристичної концепції міста Умань, про спільний пошук інвесторів, зацікавлених в розвитку територіальних громад в Україні, спільні екологічні і культурологічні проекти.

         Представники міст-побратимів Умані підтвердили наміри взяти участь у заходах з нагоди 400-річчя першої писемної згадки про Умань

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *