Спортивній привіт Спартакіади

16 липня 2016 року найспортивніші працівники соціальної сфери Черкащини змагалися в рамках VII обласної Спартакіади профспілки. Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради представляли семеро сміливих: Сергій Кравченко (капітан), Альона Щерба, Марина Костенко, Володимир Піддбубський, Ганна Малишева, Світлана Дробушко, Олександр Чиженко.

До традиційних змагань I етапу з настільного тенісу, шашок і шахів, в яких до речі перемогла наша Олена Гончар, в II літньому етапі довелося позмагатися в дартсі, перетягуванні канату, «Екстремальній» естафеті та в «Веселих стартах».  «Екстремальна» – була новинкою сезону! Після запливу у Дніпрі чоловік (учасник) передавав естафету жінці (учасниці), яка мала пострибати в мішку по пляжному піску до фінішу. Зрозуміло, що жартів, веселощів та гарного настрою не бракувало на жодному етапі!  Та найприємнішою, звичайно була церемонія нагородження переможців. І хоча наша команда цього разу не вийшла на п’єдестал пошани, та капітан Сергій Кравченко став абсолютним переможцем  в індивідуальному заліку з дартсу ! Кожен його кидок був влучним!

Підсумовуючи, уманська збірна вирішила наступного року підготуватися ретельніше і таки повернути Уманському  управлінню звання найспортивнішого управління праці та соціального захисту населення в Черкаській області!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *