Вітання ювілярам

За сумлінну і багаторічну працю в галузі соціального захисту населення міста Умані начальника відділу виплати соціальних допомог і компенсацій управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Наталію Форосенко нагороджено Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради. 

        За лаконічним формулюванням подання: «…за багаторічну сумлінну працю, добросовісне виконання посадових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди ювілею…» сховане ціле життя. Життя жінки, мудрої мами, турботливої доньки, ніжної бабусі.. і відмінного професіонала – спеціаліста вищого класу, через руки, мозок і серце якої проходить кожна соціальна допомога, компенсаційна виплата. Саме вона здійснює контроль за своєчасністю та правильністю виплат, одержувачами яких є майже пів міста. Це надзвичайна відповідальність і дуже велике навантаження. Проте спокійна вдача і досконале знання своєї справи, вміння налагодити якісні професійні стосунки з підлеглими та колегами з інших відділів і установ стали запорукою успішної роботи Наталії Вікторівни та очолюваного нею невеликого колективу відділу.

З нагоди особистого ювілею та вручення Почесної відзнаки керівництво та колектив  управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради щиро вітають Наталію Вікторівну!  Бажаємо здоров’я, невичерпної енергії, подальших трудових досягнень, успішного втілення в життя всіх Ваших планів, задумів та ідей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *