Звіти і нові плани Товариства дружби з зарубіжними країнами

З 30 червня по 7 липня 2016 року  в місті – побратимі  Мілфорд-Хейвоні (Уельс, Великобританія) на запрошення мерії працювала делегація з міста Умані. Уманчани презентували Україну, на прохання наших побратимів інформували про реальний стан справ в країні, власне бачення євроінтеграційних процесів та перспективи успішного розвитку громади міста Умані. Члени делегації передали запрошення від міського голови міста Умані Олександра Цебрія на участь делегації з Мілфорд-Хейвона в урочистих заходах до 400-річниці першої писемної згадки про Умань.

Величезні вітання всім уманчанам та сподівання на скору зустріч висловили старі і добрі друзі нашого міста, родина  Дороті та Пітера Уолтер. Вони стояли у витоків поріднення наших міст і залишаються справжніми вболівальниками за долю України в цілому та Умані зокрема.

Голова  Товариства дружби з зарубіжними країнами Галина Кучер зазначила, що  наразі формуються списки всіх іноземних гостей, які висловили своє бажання приїхати до Умані на День міста.

Цікаво, що більшість учасників майбутніх делегацій висловили бажання жити в уманських родинах, у своїх старих та перевірених роками друзів уманчан.

Олександр Цебрій запевнив, що в Умані з достойною увагою та повагою буде прийнятий кожен гість, програми перебування будуть складені за індивідуальним планом, враховуючи інтереси та побажання кожного гостя.

Разом з тим, міський голова повідомив, що незабаром до Умані має приїхати для консультування та розробки плану спільних дій група фахівців в галузі водо- та тепло -постачання з міста-побратима Радвілішкіса (Литва). Домовленість про це була досягнута під час перебування нашої делегації в Литві і участі в урочистих заходах з нагоди Дня міста-побратима Радвілішкіс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *