Солодке свято в «Мрії»

Святом кулінарних шедеврів «Уманська родина» відзначили Український День родини вихованці літнього оздоровчого табору санаторного типу «Мрія» Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Пролісок» управління праці і соціального захисту населення Уманської міської ради.

В гості до дітей із солодким майстер-класом завітала знана уманська майстриня,  кулінар-кондитер  Тетяна Заморська. Пані Тетяна з донькою і помічницею навчали «мрійників» як правильно та гарно оздоблювати імбирне печиво та робити цікаві соолодощі для рідних і друзів самостйно. 

Цікаво, що для більшості учасників майстер-класу це був перший життєвий досвід роботи з кулінарними і кондитерськими виробами. Але настанови та роз’яснення майстрині, допомога педагогів табору врешті дозволили кожній дитині зробити власний кондитерський шедевр.

Як і домовлялися, перший пробний виріб з глазуром та кондитерською мастікою юні кулінари скуштували самі, а другий – підготували в подарунок своїм найріднішим людям до Дня української родини. А в подарунок від майстрині і Майстерні солодощів «AnMary», дружна велика родина табору «Мрія» отримала великий веселковий торт. Солодке свято вдалося!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *