Зустріч з директором Департаменту соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації

24 травня 2016 року за рішенням ІV Пленуму Харківської обласної Ради профспілки працівників соціальної сфери України відбулася зустріч з директором Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Шпарагою Юрієм Івановичем, на яку були запрошені керівники організацій та установ соціальної сфери області, голови первинних організацій Профспілки.

 У ході зустрічі йшла мова про перспективи розвитку соціальної сфери області, здійснення заходів в територіальних громадах, що створюються, при проведенні  децентралізації влади.

В рамках п’ятирічної Угоди про співпрацю між Харківською та Черкаською обласними організаціями профспілки працівників соціальної сфери України як інструменту реалізації державної політики у галузі соціального захисту працюючих у соціальній сфері, укладеної в квітні 2015 року, на зустріч була запрошена начальник управління соціального захисту населення Уманської міської ради Черкаської області Кучер Галина Михайлівна – ініціатор та втілювач новітніх ідей у цій сфері.

Гостя поділилася досвідом роботи зі створення моделі надання соціальних послуг у територіальній громаді, відповіла на численні запитання присутніх в залі.

На завершення, користуючись нагодою, були вручені Дипломи переможцям щорічного огляду–конкурсу «Краща установа з питань охорони та умов праці», організованого та проведеного  спільно з Департаментом соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації та Харківським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Керівники установ-переможців  та голови первинних організацій Профспілки одержали заохочувальні профспілкові виплати.

Фахівець з методичної роботи та зв’язку зі ЗМІ обласної організації Профспілки Л.С.Сучкова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *