З турботою про заслужених уманчан, чорнобильців, інвалідів Другої світової війни

Напередодні  30-х  роковин Чорнобильської катастрофи, 71 річниці Дня Перемоги над нацизмом у Другій світові війні, 25 квітня 2016 року  міський голова Олександр Цебрій та начальник управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Галина Кучер відвідали вдома ювіляра-довгожителя, важкохворих ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС та інвалідів Другої світової війни.

Гостей зустрічали :

Журжа Василь Омелянович, 1914 року народження, інвалід 1 групи Другої світової війни, 25 квітня 2016 року відзначив 102 річницю від дня народження;

Черненко Сергій Володимирович,  ліквідатор наслідків аварії на ЧАЕС  І категорії, інваліді І групи, захворювання пов’язане з Чорнобильською катастрофою.

Коваль Василь Павлович, ліквідатор наслідків аварії на ЧАЕС  І категорії, інваліді І групи, захворювання пов’язане з Чорнобильською катастрофою.

Абраменко Іван Олексійович, 1922 року народження, інвалід 1 групи Другої світової війни;

Стрембіцький Микола Васильович, 1928 року народження, інвалід 1 групи Другої світової війни.

Від міського голови заслужені уманчани отримали державні нагороди, матеріальну допомогу, подарунки, вітальні листівки, квіти та найкращі словами вдячності з побажанням мирного неба та активного довголіття.

[nggallery id = 246]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *