Підсумки ХІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця»

25 квітня 2016 року в управлінні праці та соціального захисту населення Уманської міської ради були підведені підсумки ХІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», яка проходила з метою збору коштів для закупівлі реанімаційного медичного обладнання.

Організатори висловлюють щиру вдячність всім небайдужим уманчанам , які переймаються нашим майбутнім, та взяли активну участь у міській благодійній акції.

Хочемо відзначити волонтерські загони   Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Т.Г.Шевченка , Уманського медичного коледжу та служби милосердя Свято-Успенського храму за допомогу в організації та проведенні даної  акції.

Під час акції було зібрано та надійшло коштів на міський фонд соціальної допомоги ім. О.М.Коллонтай в загальній сумі 7037 гривень. Кошти перерахували такі заклади та установи: управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, відділ освіти Уманської міської ради, відділ охорони здоров’я Уманської міської ради, філія ПВНЗ «Європейський університет», Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, Уманський гуманітарно-педагогічний коледж ім. Т.Г.Шевченка, Уманський професійний ліцей, служба милосердя Свято-Успенського храму. Найбільшу суму, в розмірі 1500 гривень, зібрали волонтери Уманського медичного  училища.

На зібрані під час зазначеної акції кошти буде придбано медичне обладнання в дитячу міську лікарню  для діагностики і лікування хворих дітей нашого міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *