Зробимо Україну чистою!

З 1 по 28 квітня 2016 р. за ініціативою міського голови в місті Умань проходила Всеукраїнська акція з благоустрою міста „Зробимо Україну чистою”, яку підтримали працівники апарату виконавчого комітету, відділів і служб  Уманської міської ради, депутати, студентська молодь, прихожани, підприємці, громадські організації та небайдужі уманчани.  Дана акція проходила в 3 етапи.

23 квітня 2016 р. працівники управління праці та соціального захисту населення спільно з працівниками Центру соціальних послуг на чолі з начальником управління праці та соціального захисту населення Галиною Кучер взяли участь в акції «Зроби Україну чистою!» та упорядкували  старе кладовище на Міщанці (так зване – польське), зібрали сміття та  вирубали чагарники.

Сподіваємось, що уманчани будуть підтримувати чистоту і порядок з метою запобігання подальшого засмічення і упередження зборів осіб з антисоціальною поведінкою та способом життя.

Працівники управління праці та Центру соціальних послуг також навели порядок біля в адмінбудівлі та на території структурних підрозділів: Будинку милосердя, Будинку ветеранів, Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Пролісок», Реабілітаційного комплексу для людей з особливими потребами, Комплексу  по  наданню  соціальних  послуг  бездомним, звільненим  та особам з залежностями в с. Дмитрушки.

Вдячні всім, хто взяв участь у прибиранні.

[nggallery id = 251]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *