Благодійна акція «Серце до серця»

10 років поспіль Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» проводить благодійні акції з метою забезпечення дитячих лікарень якісним медичним обладнанням.

З 4 по 24 квітня 2016 року в усіх областях України проходить ХІ акція метою якої є  збір коштів для закупівлі реанімаційного медичного обладнання.

Обстеження та лікування на устаткуванні, що закуплено в результаті Благодійної акції «Серце до серця» проводиться безкоштовно.

Розпорядження міського голови від 07 квітня 2016 року № 44-р «Про підготовку та проведення міської  благодійної акції «Серце до серця» затверджені Положення та відповідні заходи.

12 квітня 2016 року відбулось засідання організаційного комітету з підготовки і проведення міської благодійної акції «Серце до серця» на якому вирішено провести загальноміський захід 19 квітня 2016 року, в інші дні будуть організовуватись масові заходи,  благодійні акції, ярмарки, концерти, футбольні матчі за участю дитячих і молодіжних колективів, спортивні змагання, конкурси плакатів, малюнків, ігротек, виставок в дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах, вищих навчальних закладах I-IV рівнів акредитації.

За принципами акції в місті Умані збір коштів проводять волонтери (учні шкіл, студенти професійно-технічних, вищих навчальних закладів), які матимуть при собі спеціальні скриньки фонду та посвідчення волонтера. Всі благодійники будуть відзначені символічними сердечками.

Для забезпечення прозорості акції відкриття скриньок та перерахунок коштів здійснюють банківські працівники у присутності представників органів влади і волонтерів. Кожен волонтер отримає звіт про зібрані ним кошти. 50 % всіх зібраних коштів передаються на Всеукраїнський фонд, а 50% залишаються для хворих дітей міста Умані.

Зібрані кошти будуть перераховані на рахунок міського фонду соціальної допомоги ім. О.М.Коллонтай не пізніше 27 квітня 2016 року за вказаними реквізитами:

Одержувач: Міський фонд соціальної допомоги ім. О.М.Коллонтай

ЄДРПОУ: 22790385

Банк одержувача: Філія Черкаське ОУ АТ  «Ощадбанк»

МФО: 354507

Розрахунковий рахунок: 26004490343846

Призначення платежу: «Благодійний внесок на придбання медикаментів та медичного обладнання для хворих дітей,  в рамках акції «Серце до серця».

         50 % перерахованих коштів міському фонду соціальної допомоги ім. О.М. Коллонтай перерахуються протягом 5 днів на рахунок Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця».

Просимо Вас, шановні уманчани,  не бути байдужими та взяти участь у проведенні  цьогорічної акції.

Допоможемо хворим діткам разом, адже вони наше майбутнє!

[nggallery id=243]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *