Будинок ветеранів Центру соціальних послуг управління праці та соціального захисту населення взяв участь в огляд-конкурсі про підготовку стаціонарних відділень до осінньо-зимового періоду

«Будинок ветеранів Центру соціальних послуг управління праці та соціального захисту населення взяв участь в огляд-конкурсі про підготовку стаціонарних відділень до осінньо-зимового періоду, який оголосила президія обласної ради профспілки спільно з Департаментом соціального захисту населення Черкаської облдержадміністрації.

Комісія спільно зі  спеціалістами з охорони праці управлінь праці та соціального захисту населення провела перевірку стаціонарних відділень Черкащини і підвела підсумки.

За результатами конкурсу заслужену перемогу отримав наш Будинок ветеранів, в складі якого три стаціонарних відділення, де проживає близько 100 осіб. За перемогу ми отримали диплом.

Багато небайдужих людей та підприємців нашого міста допомагають у покращенні умов проживання підопічних. При відвідуванні Будинку ветеранів міський голова Цебрій О.В. вручив для лежачих хворих 2 протилижневі матраци, Уманський тепличний комбінат (директор Гордій М.В.) придбав для підопічних Будинку ветеранів 25 матраців та наматрацників. Постійно допомагають у покращенні матеріальної бази Будинку ветеранів приватні підприємці Зікеєва І.Л. (тротуарна плитка), Мельник С.М. (продукти харчування), Залевський В.О. (умивальник) та багато інших.

Частими гостями є студенти Уманського національного університету садівництва, медичного коледжу та учні ЗОШ №3 та №9. Вони допомагають працівникам в обслуговуванні підопічних.

На досягнутому не зупиняємося.  Колектив Будинку ветеранів постійно працює над покращенням умов проживання підопічних. Наразі проводимо капітальний ремонт житлового приміщення, в якому допомогу надають Уманська філія ШЕД- 890 (Штангей В.І.) та Уманський гранкар’єр (Бердніков О.В.) Після його закінчення буде  облаштовано вісім сучасних кімнат на 16 ліжко-місць. В перспективі – створення підсобного господарства, що дасть можливість здешевити та покращити харчування підопічних.

Постійне підвищення професійного рівня, відповідальне ставлення і поліпшення умов життя підопічних – кредо нашого колективу. Завжди приємно чути слова вдячності від родичів підопічних на адресу людей, які добросовісно і  сумлінно виконують значно більший обсяг робіт, ніж передбачено посадовими обов’язками.

[nggallery id=224]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *