Соціальна сфера: підсумки і перспективи

25 лютого відбулося засідання колегії Департаменту соціального захисту населення ОДА. Запрошеними були голова Черкаської обласної ради Олександр Вельбівець, перший заступник голови Черкаської ОДА Віталій Коваль та всі керівники установ і організацій соціальної сфери області, заступники голів рай держадміністрацій, виконкомів міських рад.

Зі звітом про роботу за 2015 рік виступив директор Департаменту Руслан Чикало. В обговоренні взяли участь начальник управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Галина Кучер, директор Звенигородського будинку-інтернату для інвалідів та престарілих

Василь Чорновіл, директор територіального центру соціального обслуговування Корсунь-Шевченківського району Ірина Казимір, начальник управління праці та соціального захисту населення Черкаської РДА Сергій Чубань.

Актуальні питання та завдання на 2016 рік озвучили у своїх виступах Віталій Коваль та Олександр Вельбівець.

По завершенні засідання колегії було прийняте відповідне рішення.

На колегії також відбулося вручення двох полотнищ для створення рушників єдності під девізом "Живи і процвітай мій рідний край" працівниками управлінь соціального захисту населення та територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Черкащини.

Право першими вишити орнамент на рушниках було надано працівникам Центру соціальних послуг управління праці та

соціального захисту населення Уманської міської ради та управлінню з питань праці та соціального захисту населення і територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чорнобаївського району.

Вишивати свої орнаменти будуть працівники згідно графіка по 12 днів, а на 13 день відбудеться урочиста передача рушника в інший район. Завершити вишивання рушників заплановано до 25 річниці Незалежності України.

Після закінчення роботи, фотографії із орнаментом своєї частини вишивки та майстринь, які працювали над його створенням, будуть висвітлені на сторінках нашої газети.

Ми бажаємо всім легкого старту і успішного завершення роботи над створенням рушників, які повинні стати гордістю, символом і оберегом соціальної сфери, відтворювати красу районів і міст Черкащини та її працьовитих людей.

Витяг з газети "Допомога, підтримка, захист" №2 (68) лютий 2016

[nggallery id =220]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *