Соціальна картка – кваліфікована допомога в життєвих ситуаціях

1. Дисконтна програма об'єднує під собою більш 1700 партнерів по всій Україні, що становить більше 2830 закладів, де надаються знижки по пред'явленню Соціальної картки. Партнери: мережі магазинів продуктів, харчування, техніки, одягу і взуття; аптеки; клініки та стоматології; центри краси; перевізники, таксі, авто-sоs, авто мийки та СТО; нотаріат і Адвокатура; спортклуби та фітнес-клуби; побутові послуги; розважальні комплекси; ресторани, кафе; заправки; турагентства; санаторно-курортний відпочинок; страхові компанії, автосалони; навчальні курси, школи; zоо-послуги; побутові послуги; сервісні центри.

2. САLL-центри послуга юридичної консультації для кожного Користувача Соціальної картки по телефону: 0800-210-308, послуга доступна 24 години на добу.

3. Адвокат 24 в разі реальної загрози життю, майну, свободі Користувача Соціальної карти та його сім'ї, за рішенням спеціаліста саll-центру на місце події виїжджає Адвокат для вирішення першочергового завдання щодо захисту та запобігання серйозних наслідків. Цей виклик Адвоката для Користувача – безкоштовний.

4. Програма Щит віддалене уберігання документів, електронної інформації про діяльність підприємства Користувача Соціальної картки (бухгалтерська звітність, статутні документи, договори тощо).

5. Відпочинок та оздоровлення допомога в отриманні "ліквідних" путівок від ФСС ТВП; отримання серйозних дисконтів (до 50%) при купівлі путівки в санаторії, готелі, бази відпочинку, які уклали договір з Центром соціальних послуг і надають гарантовані квоти місць за фіксованою ціною.

6. Вакансії аналог сайтів типу www.work.ua Можливість запропонувати і знайти роботу кожному Користувачу Соціальної карти з гарантією порядності при розрахунках.

7. Допомога в дорозі цілодобова можливість для кожного Користувача Соціальної картки подзвонити на гарячу лінію з будь-якої точки України і отримати інформацію (контактні дані, розцінки, розмір знижки) про найближчі СТО, мобільні СТО, АЗС, евакуатори, служби таксі, готелі, кафе.

Інформацію про запропоновані програми ви можете подивитись на сайті cesp.com.ua або зателефонувавши по телефону 0800-210-308

 

Витяг з газети "Допомога, підтримка, захист" №2 (68) лютий 2016

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *