Рушник Єдності

З метою популяризації народного мистецтва, відтворення історії та сьогодення рідного краю, створення символу соціальної сфери та з нагоди 25річниці Незалежності України 21 cічня 2015 року Черкаська обласна профспілка працівників соціальної сфери прийняла постанову «Про створення «Рушника Єдності» працівників управлінь соціального захисту населення та територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Девіз створення рушника єдності – «Живи і процвітай мій рідний край»

Рушник – це символ України, система знаків і символів, відбиття культурної пам’яті народу. Енергетика від рушника надзвичайно позитивна, адже майстрині, вишиваючи рушник, вклали в нього частину власної душі і серця, свої добрі помисли та віру у краще майбутнє. Оздоблений знаками-символами рушник стає оберегом, енергія якого направляє долю людини у напрямку духовного розвитку.

Офіційне вручення «Рушника єдності» відбулось на засіданні колегії Департаменту соціального захисту населення Черкаської облдержадміністції 25 лютого 2016 року.

Право першими розпочати роботу над рушником надано управлінню праці та соціального захисту населення Уманської міської ради. З цим завданням ми успішно справились.

29 лютого 2016 року «Рушник єдності» був переданий управлінню праці та соціального захисту населення та територіальному центру Уманської райдержадміністрації.

Під час передачі начальник управління Галина Кучер побажала колегам творчої наснаги у відтворенні традицій та історії  Уманщини.

[nggallery id = 207]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *