Засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я»

3 лютого 2016 року в актовій залі медичного коледжу відбулось  засідання клубу ветеранів війни та праці «Надвечір’я» за участю начальника управління праці та соціального захисту населення Кучер Галини Михайлівни, начальника фінансового управління Уманської міської ради Петриченко Алли Василівни, начальника відділу обслуговування громадян управління Пенсійного фонду в м. Умані та Уманському районі Карпенко Вікторії Василівни, голови Ради ветеранів війни і праці Безсмертного Олександра Івановича.

Під час проведення засідання Галина Кучер вручила грамоту управління праці та соціального захисту населення, а голова Уманської громадської організації «Організація ветеранів міста» Олександр Безсмертний – подяку за тісну співпрацю  керівнику клубу «Оптиміст» Маєвській Галині Яківні з нагоди 10-ої річниці утворення клубу. Голова ради ветеранів також нагородив грамотами членів ради ветеранів – ювілярів Бесараба  Миколу Никифоровича, Казімірчук Віктора Івановича, Ліповського Петра Михайловича.

Запашним короваєм, подарунками та квітами привітали «золоту» шлюбну пару Горобець Олени Андріївни та Петра Тихоновича, які 50 років прожили  разом.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер розповіла присутнім про підвищення розмірів державних соціальних гарантій з 01 січня 2016 року, про порядок призначення житлових субсидій, про надання  пільг пільговій категорії громадян з 01.01.2016 року з урахуванням сукупного доходу сім`ї, про надання додаткових пільг з 01.01.2016 року відповідно до міської програми соціальної допомоги «Турбота» на 2014-2020 роки, а також про пільгове перевезення.

Начальник відділу обслуговування громадян управління Пенсійного фонду в м. Умані та Уманському районі Карпенко Вікторія Василівна ознайомила пенсіонерів з діючим  пенсійним законодавством.

 Під час проведення зустрічі пенсіонери отримали вичерпні відповіді на усні та письмові запитання.

Начальник фінансового управління Уманської міської ради Петриченко Алла Василівна ознайомила присутніх з міським бюджетом на 2016 рік, зі змінами до міського бюджету на 2016 рік.

По закінченню заходу з концертним вітанням виступив ансамбль ветеранів «Надвечір`я».

[nggallery id = 192]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *