Бланки посвідчень

В управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради надійшли бланки посвідчень для осіб, які одержують державну соціальну допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам» та  «Про державну соціальну допомогу особам, які не мають права на пенсію та інвалідам».

Посвідчення видається безкоштовно особисто одержувачу державної соціальної допомоги, або законному представнику (опікуну) дитини-інваліда та інваліда з дитинства, визнаного недієздатним, або іншій особі, яка представляє інтереси одержувача, на підставі нотаріально засвідченої довіреності при пред’явленні паспорта та відповідних документів, що підтверджують особу, під підпис у журналі обліку посвідчень.

Для одержання посвідчення необхідно подати заяву на ім’я начальника управління праці та соціального захисту населення та фотокартку одержувача допомоги .

Для отримання більш детальної інформації необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту населення за адресою вул.Садова,9, каб.№10 або за телефоном 4-04-26.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *