Зустріч представників Міжнародної благодійної організації Партнерство «Кожній дитині»

20 липня 2015 року в управлінні праці та соціального захисту населення Уманської міської ради відбулася зустріч представників Міжнародної благодійної організації Партнерство «Кожній дитині», а саме заступника директора проектів МБО Партнерство «Кожній дитині» Зінаїди Кияниці та менеджера проектів МБО Партнерство «Кожній дитині» Лариси Стриги з заступником міського голови Людмилою Кирилюк, начальником управління праці та соціального захисту населення Галиною Кучер. Предметом зустрічі стали питання сприяння реформування системи забезпечення прав дитини та розвитку соціальних послуг для вразливих сімей, дітей та молоді в м. Умань.

Після зустрічі відбувся семінар у межах проекту «Сімейний патронат: запровадження кращих практик альтернативного догляду дітей, які тимчасово залишилися без батьківського піклування»,  на якому були присутні представники відділу координації надання соціальних послуг та фахівці соціальної роботи Центру соціальних послуг управління праці та соціального захисту населення, служби у справах дітей, викладачі та студенти Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини.

Зустріч спрямована на зменшення кількості дітей, які потрапляють до будинків дитини, дитячих будинків, інтернатів та збільшення кількості дітей, які повертаються у сімейне середовище, або переходять підготовленими у самостійне життя.

IMG_004