Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради запрошує відвідати відділення реабілітації, оздоровлення і відпочинку змішаного типу «Буг»

Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради запрошує відвідати відділення реабілітації, оздоровлення і відпочинку змішаного типу «Буг». Заклад відпочинку знаходиться  в екологічно чистій зоні соснового лісу села Ставки Гайсинського району Вінницької області. Всі бажаючі матимуть змогу отримати послуги з реабілітації, оздоровлення, відпочинку та дозвілля з використанням природних умов на мальовничому березі річки Південний Буг.

Базовий перелік послуг з оздоровлення та відпочинку:

  • розміщення та проживання в будиночках по 2-4 особи в кімнаті;
  • кухня, їдальня, душові кабіни;
  • облаштований пляж;
  • спортивний та дитячий майданчики (тенісний стіл, батут, надувний басейн);
  • інформаційні послуги;
  • масаж;
  • інфрачервона сауна.

Навкруги берег оточений сосновим лісом, унікальні та цілющі властивості якого є невід’ємно частиною оздоровлення відпочиваючих: зміцнення імунітету, серцево-судинної системи, нормалізація тиску.

Можливість збору екологічно чистих лісових ягід, грибів та рослин, які мають лікувальні властивості являється складовою фітотерапії.

Рибалка в даній місцевості користується також великою популярністю. У водах Південного Бугу, в основному, водиться карась, лящ, плітка, щука, окунь. Відпочинок на річці Південний Буг – це чудове сімейне дозвілля, можливість з друзями або колегами відволіктись від міського ритму життя, сірих буднів, розслабитись, насолодитись дивовижними краєвидами природи і головне – зайнятись своїм хобі.

Все це, безумовно, залишить масу приємних емоцій і спогадів.

Запрошуємо всіх бажаючих отримати якісні послуги оздоровлення та відпочинку в запропонованому нами закладі!

За додатковою інформацією звертайтеся за адресою: м. Умань, вул. Садова, 9/5  каб. №27 або за телефоном (04744) 40053.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *