Відбулось спільне засідання

27 жовтня 2021 року за дорученням міського голови Ірини Плетньової заступник міського голови, начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер провела спільне засідання тимчасової комісії виконкому міської ради з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати та робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

На засіданні обговорили питання погашення заборгованості та своєчасної виплати заробітної плати на підприємствах міста, стану заборгованості платників м. Умань до управління Пенсійного Фонду, адміністрування єдиного соціального внеску, стану справ з оплатою праці в місті Умань за даними Пенсійного фонду, ринку праці.

За результатами засідання було вирішено продовжувати здійснювати моніторинг стану виплати заробітної плати та дотримання графіку погашення заборгованості, проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо легалізації трудових відносин тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *