Басейн

Вплив плавання в Реабілітаційному комплексі для людей з особливими потребами на здоров’я важко переоцінити адже це і зміцнення м’язового корсету та опорно-рухового апарату в цілому, поліпшення роботи дихальної, нервової та серцево- судинної  системи. Плавання – це красиве тіло, розвинені м’язи та міцне здоров’я. Відвідування басейну – чудове проведення часу, емоційне розвантаження й задоволення.

Плавання чинить позитивний вплив на здоров’я людини:

  • розвиває і зміцнює м’язи, тонізує та розслаблює одночасно;  
  • зміцнює загальний стан здоров’я, загартовує, слугує профілактикою різноманітних захворювань;
  • покращує роботу респіраторного тракту. Найкраща профілактикою вірусних захворювань, застуд, ГРВІ;
  • позитивно впливає на центральну нервову систему. Покращує психоемоційний стан людини, позбавляє від безсоння. Плавання лікує дратівливість, сонливість, наповнює життєвою енергією;
  • виправляє поставу й усуває проблеми з хребетним стовпом;
  • покращує стан і функціонування судинної системи. Знижує артеріальний тиск, збільшує витривалість серця, зменшує концентрацію шкідливого холестерину, очищуючи кровоносні судини від бляшок. Значно знижує ризик інсульту або інфарктів;
  • також водні заняття допомагають тим, хто прагне вдосконалити свою фігуру, позбутися зайвої ваги, зменшити об’єм проблемних зон.

Соціально-реабілітаційні послуги в Реабілітаційному комплексі для людей з особливими потребами надаються за направленнями управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, які можуть отримати в каб. № 6, управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, вул. Садова, 9/5, тел.: (04744)34565, 0677608574.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *