Круглий стіл з нагоди Дня охорони праці

27 квітня  2021 року проведена науково-практична конференція з питань промислової безпеки в форматі „круглого столу“ з нагоди Всесвітнього дня охорони праці під гаслом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризу – ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЕЗПЕКИ І ЗДОРОВ'Я НА РОБОТІ».

Державна політика в галузі промислової безпеки та охорони праці нашої  країни ґрунтується на принципі пріоритетності життя та здоров’я людини протягом трудової діяльності.

В конференції взяли участь міський голова Ірина Плетньова, начальник управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Галина Кучер, головний державний інспектор з питань праці Управління Держпраці у Черкаській області Василь Базильський, начальник Уманського управління головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Лариса Качанова, виконуюча обов’язки начальника Уманського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області Тамара Дідух та представники підприємств міста. Учасники конференції обговорили проблемні питання з охорони праці як в державі так і в місті Умань.

Одним із суспільно значущих проектів, спрямованих на популяризацію серед молодого покоління культури безпеки праці, є щорічний міський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей». У 2021 році в місті Умань у конкурсі взяли участь близько 100 дітей, які разом з батьками і вчителями були залучені до процесу формування відповідального ставлення до безпеки праці.  На конференції відбулося нагородження переможців конкурсу.

1 місце:

– Любива Софія – учениця 6 класу Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 ім. В.І.Чуйкова

2 місце:

– Бесараб Марія – учениця 9 класу  Уманського навчально-виховного комплексу № 17 "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад"

– Коломієць Максим – учень 7  класу Уманського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 – колегіум»

3 місце:

– Шаповал Марія – учениця 5 класу Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 ім. В.І.Чуйкова

– Кройтор Влада – учениця 5  класу Уманського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 10 – медична гімназія»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *