Семінар – екскурсія з нагоди Дня охорони праці

22 квітня  2021 року проведено семінар екскурсію в приватному підприємстві «Центр Монтаж Енерго» з нагоди відзначення Дня охорони праці у 2021 році під девізом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки здоров’я на роботі».

У семінарі взяли участь секретар міської ради Вікторія Третьякова, голова Уманської районної адміністрації Ігор Миклащук, начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер, в.о. начальника Уманського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області  Тамара Дідух,  керівництво ПП «Центр Монтаж Енерго» та представники підприємств міста Умані та Уманського району.

Учасники семінару обговорили питання, щодо забезпечення здоров’я на робочому місці працівників, та було презентовано відкриття учбово-курсового комбінату ПП «Центр Монтаж Енерго» на якому всі бажаючі зможуть отримати знання та практичні навички в питанях охорони праці з різних робітничих професій.

Потім  представники ПП «Центр Монтаж Енерго» ознайомили учасників семінару з сучасними зразками виробничого обладнання та способами безпечного їх використання.

На завершення семінару голова Уманської міськрайонної організації товариства Червоного Хреста України Валентина Чорна провела практичний тренінг з надання першої домедичної допомоги при травмуванні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *